Світ

France 24 назвав контрнаступ України “ворожим”

France 24 назвав контрнаступ України ворожим

Фото: Скриншот видео

На одному з російських військових можна побачити кепку із символом російської військової агресії Z

Журналісти не уточнили, що армія РФ веде незаконну війну проти України, але в їхньому матеріалі є елементи пропаганди.

 

Знімальна група телеканалу France 24, який фінансує Франція, завітала до табору, де проходять підготовку російські окупаційні війська. Французькі журналісти не згадали, що росіяни ведуть незаконну, агресивну війну проти іншої держави, проте назвали анонсований контрнаступ ЗСУ “ворожим”. Про це у п’ятницю, 14 квітня, повідомляє Європейська правда.

 

Матеріал англійською мовою вийшов під заголовком: Війна в Україні: російські війська готуються до бою перед контрнаступом.

 

У сюжеті немає згадок, що російські військові здійснюють незаконну агресію проти України. Зате можна помітити елементи російської пропаганди: військові РФ вихваляються, що їхня зброя краща за західну, зокрема – танки Leopard. Один із героїв сюжету також каже, що “з честю захищає історію” своєї країни.

 

На одному з російських військових можна побачити кепку із символом агресії Z та символами Радянського Союзу.

 

Інший російський мобілізований у матеріалі каже, що “не боїться смерті”, але боїться, що його “діти залишаться без батька, а дружина без чоловіка”.

 

Ще один окупант сказав, що не боїться контрнаступу українських військ, яке журналіст, цитуючи свого “героя”, назвав “ворожим”.

 

“Все ламається, все вбивається. Непереможних немає”, – стверджує загарбник.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button