Світ

Флот РФ відрепетирував бойові дії у ​​Балтійському морі

Флот РФ відрепетирував бойові дії у ​​Балтійському морі

Фото: Міноборони РФ

РФ провела навчання у Балтійському морі

Російські військові на тлі напруження з сусідами по Балтійському морю відпрацювали удари по загону бойових кораблів умовного супротивника.

Російський флот на тлі все більшої напруженості з країнами НАТО, що мають вихід до Балтики, провів навчання в Балтійському морі. Кораблі Балтфлоту відпрацювали відображення нальоту безпілотників і безекіпажних катерів умовного супротивника, а також виконали вправи щодо встановлення радіоелектронних перешкод. Про це у понеділок, 24 червня, повідомили росЗМІ з посиланням на пресслужбу флоту.

Також зазначається, що російські військові відпрацювали удари по загону бойових кораблів умовного супротивника. Навчальні стрілянини виконав ракетний катер Димитровград із використанням комплексу Москіт.

Навчання відбулися через тиждень після того, як влада Данії заявила про можливість обмежити рух Балтійським морем танкерів російського тіньового флоту, які возять нафту в обхід західних санкцій.

Навчання, що відбулися в понеділок, стали другим за останній місяць для російського флоту в Балтійському морі. 1 червня підводний човен Можайськ виконав торпедні стрільби по субмарині умовного супротивника.

А наприкінці березня екіпажі двох російських підводних човнів Балтійського флоту відрепетирували на навчаннях підводну дуель.

Раніше повідомлялося, що Росія вирішила в односторонньому порядку “змінити” морські кордони країни з Литвою і Фінляндією в Балтійському морі. Проте через день сайту уряду Росії зник відповідний законопроєкт.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 + 13 =

Back to top button