Світ

Екс-модель Playboy та її семирічний син випали з вікна 25-го поверху

У Нью-Йорку колишня модель Playboy Стефані Адамс та її семирічний син загинули, випавши з вікна готелю Gotham на 25-му поверсі.

Про це повідомляє 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

“У п’ятницю вранці жінка з дитиною пролетіли 23 поверхи і розбилися на смерть на балконі другого поверху у внутрішньому дворі готелю”, – розповіли журналістам у поліції.

Правоохоронці оголосили, що розслідують загибель Адамс та її дитини.

Тим часом видання New York Times, посилаючись на радіоперемовини поліцейських, повідомляє, що, найімовірніше, сталося самогубство.

За інформацією місцевих ЗМІ, загибла судилася з колишнім чоловіком Чарльзом Ніколаі, власником клініки мануальної терапії, за опікунство над дитиною. Останнє судове засідання відбулося у Верховному суді Манхеттена у середу. Суддя позбавив Адамс дозволу на поїздку з сином у Європу, де вона мала провести час із бойфрендом, пише New York Post.

А ввечері у четвер Адамс зареєструвалася у пентхаус-люксі на 25-му поверсі готелю Gotham.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті фотомоделі, Стефані Адамс була “Міс Playboy” у листопаді 1992 року і колись зустрічалася з актором Робертом Де Ніро. Вона була автором книг з філософії руху “нью-ейдж” та астрологічних календарів, керувала компанією з онлайн-продажу косметичних продуктів, фінансовими справами свого чоловіка і мала два ступені з бізнес-освіти.

Back to top button