Світ

Екс-директор Starbucks хоче стати президентом США

У свою чергу, чинний президент США Дональд Трамп досить різко відреагував на заяви Шульца

Колишній гендиректор міжнародної мережі кафе Starbucks Говард Шульц розглядає можливість участі у виборах президента США в 2020 році як незалежний кандидат.

 

Про це він заявив в ефірі недільної програми “60 хвилин” на телеканалі CBS, повідомляє 1NEWS.

65-річний Шульц, який визнав себе “довічним демократом”, заявив, що незалежне висування є єдиним прийнятним варіантом, оскільки “демократи і республіканці послідовно не роблять того, що необхідно від імені американського народу, і щодня зайняті політикою помсти”.

У свою чергу, чинний президент США Дональд Трамп досить різко відреагував на заяви Шульца.

“У Говарда Шульца кишка тонка балотуватися на посаду президента! Дивився його в програмі “60 Minutes” минулого вечора, і я згоден з ним, що він не “найрозумніша людина”. До того ж, Америка вже має такого! Я тільки сподіваюся, що Starbucks все ще платить мені за оренду в Trump Tower!”- написав Трамп.

Як відомо, Говард Шульц у грудні 2016 року пішов з посади гендиректора компанії Starbucks та став її виконавчим директором. Згодом, 4 червня 2018 року, він оголосив про відставку з посади виконавчого директора компанії. Шульц входить до списку найбагатших людей в США зі статком понад 3 млрд дол.

Джерело: Укрінформ

Back to top button