Світ

До Японії наближається потужний тайфун

Токіо і райони навколо японської столиці відчувають вплив сильного тайфуну “Шаньшань”, який прямує до східного тихоокеанського узбережжя Японії, інформує 1NEWS.

Згідно з прогнозами, тайфун досягне суші у ніч з середи на четвер. Наближення тайфуну вже призводить до сильних вітрів і проливних дощів у низці районів, тоді як населення займається необхідними приготуваннями з метою звести до мінімуму можливі збитки.

Влада попереджає про можливість порушень в роботі транспортних структур. Так, у середу японська авіакомпанія All Nippon Airways Co. скасувала понад 40 рейсів в і з аеропорту Токіо Ханеда і аеропорту Наріта недалеко від столиці, повідомляє Japan Times.

Працівники одного пляжного об’єкта, який займається наданням послуг відпочивальникам, сподіваються, що тайфун не завдасть занадто великого збитку. Будівля вже була пошкоджена в результаті шторму у минулому місяці. Нещодавно воно було знову відкрито для відпочивальників, проте прогнози про насування тайфуну негативно впливають на ситуацію.

Нагадаємо, атомну електростанцію Фукусіма №2 виведуть з експлуатації, а чотири її реактора демонтують.

 

Back to top button