Світ

Через коронавірус на дистанційну роботу може перейти Конгрес США

Палата представників Конгресу США може перейти на дистанційний варіант роботи через небезпеку поширення коронавірусу, передає 1NEWS з посиланням на Голос Америки.

“Палата представників Конгресу США готується до можливого переведення штатних співробітників на віддалену роботу у зв’язку зі спалахом коронавірусу”, – йдеться у повідомленні.

Плани на випадок непередбачуваних обставин також готують американські фінансові регулятори, оскільки випадки зараження коронавірусом зафіксовані вже у Вашингтоні, Нью-Йорку, Сан-Франциско та Нью-Джерсі. У цих містах знаходяться офіси та представництва Комісії з цінних паперів та бірж, Комісії з торгівлі товарними ф’ючерсами та банківські регулятори.

У США наразі підтверджено 433 випадки зараження коронавірусом, 15 осіб померли внаслідок недуги.

Як повідомлялося, унаслідок інфікування коронавірусом у світі померли 3 594 особи, одужали 59 965 інфікованих. Загальна кількість заражених у всіх країнах зросла до 106 тисяч 165 осіб.

Спалах нового коронавірусу Covid-19 був зафіксований наприкінці грудня 2019 року у китайському місті Ухань. Всесвітня організація охорони здоров’я визнала його надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу, охарактеризувавши як епідемію з численними осередками.

За межами КНР випадки зараження були виявлені у 58 країнах. В Україні наразі підтверджено один випадок коронавірусу.

 

 

 

 

Back to top button