Світ

Білорусь проведе масштабні військові навчання – соцмережі

Білорусь проведе масштабні військові навчання - соцмережі

Фото: sharknews

У підрозділах також проводяться заняття з профілактики “негативного інформаційного впливу на особовий склад”

Беларускі Гаюн повідомляє, що підрозділи 336-ї реактивної артригади переміщаються до району проведення навчань.

Збройні сили Білорусі наприкінці вересня проведуть комплексні військові навчання. Про це повідомила моніторингова група Беларускі Гаюн на своєму Telegram-каналі в четвер, 14 вересня

“У навчаннях будуть задіяні підрозділи: 6-ї механізованої бригади, 11-ї механізованої бригади (у тому числі 841-а група артилерії та розвідувальний батальйон), 19-ї механізованої бригади (у тому числі 191-а група артилерії), 120-ї механізованої бригади, 336-ї реактивної артилерійської бригади тощо», – йдеться у повідомленні.

Тепер відбувається активна підготовка до майбутніх навчань. Зокрема, проводяться огляди, на яких перевіряються наявність і стан спорядження, озброєння та військової техніки.

У підрозділах проводяться заняття з профілактики “негативного інформаційного впливу на особовий склад”. Військовослужбовцям доводиться алгоритм розпізнавання “недостовірної інформації”, а також порядок користування соціальними мережами та месенджерами.

“Підрозділи 336-ї реактивної артилерійської бригади (на озброєнні — РСЗВ Смерч та Полонез) вже почали переміщатися до району проведення навчань”, – мовиться в повідомленні.

За словами начальника Департаменту міжнародного військового співробітництва МО РБ Валерія Ревенка, про майбутні навчання раніше були повідомлені держави-учасниці ОБСЄ в рамках Віденського документа 2011 року.

Нагадаємо, формальний глава Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що цілі оголошеної РФ так званої “СВО” нібито вже виконані.

Також повідомлялося, що білоруське підпілля фіксує зменшення кількості терористів з ПВК Вагнер на території країни з 5,8 тис. до 4,4 тис. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button