Світ

Білорусь оголосила про безвізовий режим для Польщі

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: zn.ua

Білорусь раптом згадала про “добросусідські відносини” з Польщею

При в’їзді до Білорусі полякам достатньо буде усно повідомити прикордонників про намір відвідати прикордонну зону із зазначенням населених пунктів та мету їх відвідин.

 

Влада Білорусі запровадила безвізовий режим для громадян Польщі з 1 липня. Про це повідомив Державний прикордонний комітет Білорусі у четвер, 30 червня.

 

 

“З метою підтримки добросусідських відносин главою держави прийнято рішення про запровадження тимчасового безвізового порядку в’їзду для громадян Польщі. Нововведення діятиме з 00 години 1 липня до 31 грудня включно”, – йдеться у повідомленні.

 

Вказано, що поляки зможуть перетинати кордон у пунктах пропуску білорусько-польською ділянкою без візи. Також вони зможуть відвідувати прикордонну зону без перепустки.

 

При в’їзді до Білорусі достатньо буде усно повідомити співробітника органів прикордонної служби про намір відвідати прикордонну зону із зазначенням населених пунктів та мету їх відвідин.

 

Зазначається, що для безвізового в’їзду до Білорусі потрібно буде пред’явити дійсний документ для виїзду за кордон, зелену картку (при прямуванні на автомобілі) та мати при собі медичну страховку.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button