Світ

Бій століття. Маск та Цукерберг зійдуться в октагоні?Сюжет

Бій століття. Маск та Цукерберг зійдуться в октагоні?

Фото: BBC

Бой на миллиард

Ілон Маск і Марк Цукерберг домовилися битися один з одним у традиційній клітці для боїв змішаних єдиноборств.

 

Це звучить дивно, але Ілон Маск і Марк Цукерберг начебто домовилися битися за правилами змішаних єдиноборств. Маск опублікував повідомлення у твіттері, що він “готовий до бійки в клітці” з Цукерберг. На це Цукерберг, голова Meta, материнської компанії фейсбуку та інстаграма, опублікував скріншот твіту Маска з коментарем: “Повідомте де зустрінемося”.

 

Бій мільярдерів

 

На запитання Цукерберга Маск надіслав відповідь: “Октагон (восьмикутник) у Вегасі”. Октагоном якраз і називається спеціальна обгороджена арена, на якій проходять бої, організовані UFC. Вона знаходиться в Лас-Вегасі, штат Невада.

 

Ілон Маск, якому наприкінці цього місяця виповниться 52 роки, також написав у твіттері: “У мене в запасі є чудовий прийом, який я називаю “морж”: я просто лежу на своєму супротивнику і нічого не роблю”.

 

Він також написав у твіттері: “Я майже ніколи не тренуюсь, крім того, що іноді підхоплюю своїх дітей та підкидаю їх у повітря”.

 

39-річний Цукерберг вже давно займається змішаними єдиноборствами і навіть вигравав турніри з джиу-джитсу.

 

Обмін повідомленнями між Маском та Цукербергом негайно став вірусним: численні користувачі соцмереж обговорювали, хто ж із них може перемогти в цьому бою, інші – публікували мем, у тому числі й змодельовані плакати, що рекламують цю битву.

 

Новий рівень конкуренції

 

Meta заявила в червні про плани створення текстової соціальної мережі, покликаної скласти конкуренцію твіттеру.

 

Ідея в тому, що користувачі інстаграма Meta відразу можуть стати передплатниками тих же акаунтів і в новій текстовій соцмережі.

 

Потенційно це може дозволити компанії залучити передплатників із децентралізованих платформ, таких як Mastodon.

 

Представник Meta підтвердив, що платформа перебуває у розробці. Теоретично вона може скласти твіттеру Маска серйознішу конкуренцію, ніж BlueSky або Mastodon.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button