Світ

Байден зустрівся з Юлією Навальною

Байден зустрівся з Юлією Навальною

Фото: twitter.com/POTUS

Байден зустрівся із Навальною

Глава Білого дому підкреслив, що спадщина мужності Олексія Навального буде жити в його дружині Юлії, його дочці, а також у людях по всій Росії, які борються за демократію і права людини.

Президент США Джо Байден у четвер, 22 лютого, у Сан-Франциско зустрівся з вдовою Олексія Навального Юлією та його донькою Дашею. Про це повідомляє пресслужба Білого дому.

“Президент висловив своє захоплення надзвичайною мужністю Олексія Навального та його спадщиною боротьби з корупцією та за вільну та демократичну Росію, в якій верховенство права однаково застосовується до всіх”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Байден також анонсував “великі нові санкції” проти Росії у відповідь на смерть Навального.

“Сьогодні я зустрівся з Юлією та Дашею Навальними – близькими Олексія Навального – щоб висловити свої співчуття з приводу їхньої тяжкої втрати. Спадок мужності Олексія залишиться в Юлі та Даші, а також у незліченних людей по всій Росії, які борються за демократію та права людини”, – написав сам Байден у соцмережі X.

 

 

Раніше Юлія Навальна заявила, що продовжить справу свого чоловіка. Вона закликала його прихильників продовжувати боротьбу проти війни, проти корупції та проти несправедливості.

За чоловіка. Юлія Навальна зібралася у політику

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button