Світ

Байден заявив, що у разі переобрання Трампа на другий термін, НАТО розпадеться

Північноатлантичний альянс припинить своє існування в разі обрання Дональда Трампа на другий президентський термін, інформує 1NEWS з посиланням на УНН.

З таким прогнозом виступив колишній американський віце-президент Джо Байден на теледебатах демократів, які претендують на висунення кандидатом в президенти від своєї партії на виборах 2020 року.

Дискусія проходила в одному з культурних центрів Майамі (штат Флорида), трансляцію вів телеканал NBC.

“Ми знаємо, що НАТО розпадеться, якщо його оберуть ще на чотири роки, – сказав Байден. – Це найважливіший альянс в історії США”.

За зміцнення відносин між США і їх союзниками по НАТО висловилися також сенатор від штату Каліфорнія Камала Харріс, сенатор від Колорадо Майкл Беннет і конгресмен від Каліфорнії Ерік Суолуелл.

Байден вважається лідером серед політиків, що претендують на висунення кандидатами в президенти від демократів. Згідно з результатами соцопитувань, рейтинг колишнього віце-президента перебував в останні місяці на рівні від 20% до 45%.

 

 

 

 

 

One Comment

  1. США стоило бы пересмотреть свои отношения в рамках НАТО. В чем прав Трамп, так это в том, что там масса нахлебников. Хороший пример – Германия. О ценностях я молчу, достаточно посмотреть ее последнее голосование в Совете Европы. Об расходах на оборону- так они мизерны. Армия слаба как никогда, а деньги вкладываются в другие отрасли економики. О союзнических обьязательствах? так во первых, кто верит что германия будет кого-то защищать, и во вторых – чем? Они свято веруют что это обязанность США! Зато гадить США в той же политике и ненавидеть их – это сколько угодно! Так в чем ценность Германии как союзника? Трамп здесь прав на 300 процентов!!!! Германии надо вернуть русских солдат, чтобы они их имели! Будут немцы – буряты, калмыки и т.д. а свои будут геями. Им это нравиться.

Back to top button