Світ

Атака на Кримський міст: Кремль звинуватив Україну

Атака на Кримський міст: Кремль звинуватив Україну

У Кремлі відреагували на вибухи в районі Кримського мосту

Дмитро Пєсков звинуватив в атаці “київський режим” і запевнив, що у Кремлі усвідомлюють його “підступність”.

Відповідальність за атаку на Кримський міст несе “київський режим”. Таку заяву зробив речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу у понеділок, 17 липня.

За його словами, президенту РФ Володимиру Путіну доповіли про ситуацію з пошкодженим унаслідок підриву Кримським мостом. Він прийняв доповіді чиновників і силовиків, після чого дав доручення про організацію роботи з руху транспорту та проведення ремонту.

“Ми знаємо причини і тих, хто стоїть за цим “терористичним актом”. Це вимагатиме далі від усіх нас зібраності та додаткових заходів та роботи”, – сказав Пєсков.

При цьому він зазначив, що наразі про “якісь інші заходи” розмова не велася: “Якщо брати кінцеву перспективу, то відповіддю буде досягнення всіх цілей “спеціальної військової операції”, яка триватиме”.

Пєсков звинуватив в атаці “київський режим” і запевнив, що у Кремлі усвідомлюють його “підступність”.

“Сьогодні “київський режим” убив молоду сім’ю, батьків дівчинки, дівчинку поранено і про це треба говорити, щоби все це чули. Це справа рук “київського режиму”. Ми всі працюватимемо і зберігатимемо пильність і зібраність з тим, щоб перешкодити повторенню подібних трагедій”, – додав він.

Як відомо, у ніч на 17 липня на Керченському мосту сталися вибухи, які пошкодили дві секції. Загинули дві людини і одна отримала поранення.

Пізніше в ГУР і СБУ відреагували на вибухи в районі Кримського мосту. У свою чергу Росія визнала “терактом” ці вибухи.

Також з’явилося відео “нічної атаки” на Кримський міст.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button