Світ

Астрологи: у липні будуть три небезпечні дні

Астрологи впевнені в тому, що сам по собі липень 2019 року є цілком сприятливим. Обережнішими потрібно бути тільки 16, 17 і 24 липня. З 16 на 17 липня відбудеться повне Місячне затемнення, яке може негативно позначитися на самопочутті багатьох людей. 24 липня очікується день вельми неприємних емоційних проблем. Про це повідомляє портал Рlanetanovosti, пише 1NEWS, посилаючись на ZIK.

Місячне затемнення відбудеться в ніч з 16 на 17 липня в 00:31 за київським часом. Подія відбудеться в сузір’ї Козерога, яке відповідає за самоствердження. Через те, що 17 липня буде ще й повний місяць, то небезпека буде в два рази більшою.

Через посилений Місяцем негатив, люди можуть лаятися без видимої на те причини і різко ставати дуже жадібними. Прояви скупості можуть вплинути на різні сфери людського життя. В особистому житті також можуть з’явитися деякі проблеми через те, що загостриться таке відчуття, як ревнощі.

На думку астрологів, 24 липня – це день, протягом якого можуть виникати різноманітні емоційні проблеми. Люди будуть неймовірно вимогливими до себе, а у деяких може повністю зникнути впевненість. Можуть почати розвиватися комплекси. На Землю в цей день буде занадто сильно впливати Меркурій, який є планетою скандалів і безпричинних сварок.

Back to top button