Світ

Американський підліток встановив рекорд за найдовше волосся

Американський підліток встановив рекорд за найдовше волосся

Фото: guinnessworldrecords.com

Рубен Локс Твіс-молодший

Коли хлопцю виповниться 18 років, він зможе претендувати на титул власника найдовшого волосся серед дорослих чоловіків.

Американець Рубен Локс Твіс-молодший увійшов до Книги рекордів Гіннеса з найдовшим волоссям серед підлітків чоловічої статі – 161 см, обійшовши індійця Сідакдіпа Сінгха Чахала з волоссям довжиною 146 см.

Рубен, який не стригся з двох років, спочатку боявся машинки для стрижки, а потім продовжив відрощувати волосся через традицію свого племені лакота.

“Культурно лакота мають довге волосся. Це частина нашого Нагі (духу). Це те, ким я є. Я пишаюся тим, що представляю свою сім’ю і народ лакота”, – сказав хлопець.

Зазвичай Рубен заплітає волосся у довгу косу. Щоранку він витрачає близько 20 хвилин на миття волосся з шампунем і кондиціонером. Година йде на сушку, потім ще 10 хвилин на розчісування та заплітання коси.

“Щоб виміряти точну довжину, він відвідав перукарню, де його волосся розплели, вимили і розчесали, а потім виклали на стіл, щоб визначити найдовше пасмо. Рубену подобається довге волосся, і він ніколи не планує його обрізати. Багато людей казали йому, що він надихнув їх відростити волосся. Єдиним недоліком для нього є те, що воно іноді застрягає у дверцятах автомобілів та чіпляється за ручки душових кабін”, – кажуть у Книзі.

Раніше повідомлялося, що Книга рекордів Гіннеса офіційно підтвердила, що ганський малюк, якому в липні виповнюється два роки, є наймолодшим у світі художником чоловічої статі.

Семирічна киянка стала володаркою найдовшого волосся в Україні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 2 =

Back to top button