Світ

Алієв заявив про відновлення суверенітету Азербайджану

Алієв заявив про відновлення суверенітету Азербайджану

Фото: Скриншот

Ільхам Алієв заявив, що Азербайджан відновив свій суверенітет

Збройним силам Азербайджану вдалося виконати “усі поставлені завдання антитерористичної операції”.

 

За добу проведення антитерористичної операції у Нагірному Карабасі було досягнуто всіх поставлених цілей. Про це заявив президент Азербайджану Ільхам Алієв у зверненні в середу, 20 вересня.

 

За його словами, Азербайджан відновив свою територіальну цілісність. Алієв він давав чітке доручення військам країни не наражати на небезпеку населення під час операції в Карабасі.

 

Президент Азербайджану сказав, що його країна “пішла б до кінця”, якби незаконні збройні формування в Карабасі не склали зброю. Алієв також зазначив, що керівництво Вірменії “показало політичну компетентність” у ситуації щодо Карабаху.

 

“В умовах складного рельєфу, за наявності укріплень, що зводяться противником протягом багатьох років у результаті великих інженерних робіт, попри розташування ворожих позицій на височинах і у вигідних місцях, наші військові виявили героїзм, професіоналізм і за короткий час на всіх напрямках досягли значних військових успіхів”, – сказав він.
 

20 вересня стало відомо, що бойові дії в Нагірному Карабасі припинені за посередництва командування російського миротворчого контингенту. Азербайджан заявив про готовність підписати мирний договір із Вірменією.

МО РФ заявило про загибель російських миротворців у Нагірному Карабаху

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button