Світ

Алек Болдуін на знімальному майданчику застрелив оператора з України

Американський актор Алек Болдвін випадково вистрелив у 42-річну жінку під час зйомок фільму “Іржа” в Нью-Мексико у США, у результаті чого вона загинула, передає 1NEWS з посиланням на закордонні ЗМІ та Телеграм-канали.

Інцидент стався у четвер під час зйомок фільму за межами Санта-Фе в американському штаті Нью-Мексико. Від кулі з вогнепальної зброї, випущеної досвідченим актором Алеком Болдвіном, який продюсує і грає головну роль у вестерні, був убитий його оператор-постановник і поранений режисер.

Як заявили представники офісу шерифа округу, стріляли у Галину Хатчинс, оператора-постановника, і режисера Джоела Соуза. Жінка-оператор –  уродженка України.

TMZ пише, що для сцени потрібно було вистрілити з реквизитної гвинтівки, але вона виявилася заряджена.

Представник Болдвіна повідомив, що на знімальному майданчику стався нещасний випадок, пов’язаний з осічкою вогнепальної зброї з холостими патронами. Наразі, як вказано, детективи розслідують, як і який тип снаряда був випущений.

42-річну Хатчинс по повітрю доставили до лікарні Університету Нью-Мексико, де медичний персонал констатував її смерть.

48-річний Соуза був доставлений на машині швидкої допомоги в регіональний медичний центр Крістуса Сент-Вінсента, де він проходить лікування від травм.

“Ми призупинили виробництво фільму “Іржа” на невизначений період часу і повністю співпрацюємо з розслідуванням поліцейського управління Санта-Фе. Ми будемо надавати консультаційні послуги всім, хто пов’язаний з фільмом, поки ми працюємо над розслідуванням цієї жахливої події”, – сказано в заяві команди фільму.

Звинувачення 68-річному акторові поки не пред’явлені.

Хатчинс закінчила університет Шевченко і працювала журналістом-розслідувачем. Близько 10 років тому переїхала в США, там закінчила Американський інститут кіно. Була оператором фільмів «Божевільний Капелюшник», «Макс Фіст», «Заклятий ворог».

Back to top button