Україна

ЗСУ відбили 59 атак РФ – Генштаб


ЗСУ відбили 59 атак РФ - Генштаб

Армія РФ зосереджує основні зусилля на веденні наступів на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямах.

Українські військові відбили 59 атак на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 25 березня.

Наголошується, що на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативнаобстановка без істотних змін, ознак формувань ворожих наступальних угруповань не виявлено.

Минулої доби армія РФ здійснила обстріли в районах населених пунктів Городище Чернігівської області, Харківка, Студенок, Іскрисківщина, Ворожба, Білопілля, Ріки та Миропілля Сумської області, а також Басове, Ветеринарне, Козача Лопань, Гоптівка, Червоне, Огірцеве, Вовчанськ та Тополя Харківської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямах РФ вела безуспішні наступальні дії в районі Серебрянського лісництва та поблизу населених пунктів Гряниківка, Синьківка, Діброва, Білогорівка та Спірне. Обстрілів зазнали райони населених пунктів Кам’янка, Дворічна, Гряниківка, Западне, Куп’янськ, Піщане і Табаївка Харківської області; Стельмахівка, Невське, Діброва і Білогорівка на Луганщині, а також Терни та Спірне Донецької області.

На Бахмутському напрямку росіяни продовжують штурмові дії міста Бахмут, а також у районах Оріхово-Василівки, Богданівки, Іванівського та Ступочок Донецької області. Обстріляв населені пункти Міньківка, Оріхово-Василівка, Григорівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Ступочки, Предтечине, Олександро-Шультине, Залізне, Північне та Торецьк.

На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямах війська РФ вели безуспішні наступальні дії у напрямку населених пунктів Керамік, Степове, Авдіївка, Сєверне, Марїнка, Новомихайлівка та Вугледар. Численних ворожих обстрілів зазнали Авдіївка, Тоненьке, Нетайлове, Ласточкине, Георгіївка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка, Новомихайлівка, Вугледар, Пречистівка та Золота Нива Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках армія РФ обороняється. Росіяни обстріляли населені пункти Ольгівське, Малинівка, Червоне, Гуляйполе, Залізничне, Гуляйпільське, Чарівне, Білогір’я, Мала Токмачка, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка і Степове на Запоріжжі та Берислав, Тягинка, Антонівка, Білозерка, Кізомис, Широка Балка та Херсон.

Нагадаємо, в Інституті вивчення війни (ISW) заявили, що в РФ стурбовані планами контрнаступу ЗСУ.

Також повідомили, що жителів Херсонської громади закликають евакуюватися через постійні обстріли росіян.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button