Спорт

Зозуля та Лунін відвідали захід, присвячений відкриттю Євробачення

Зозуля та Лунін відвідали захід, присвячений відкриттю Євробачення

Українські футболісти Роман Зозуля та Андрій Лунін отримали запрошення від посла Великої Британії.

 

Нападник Райо Махадаонда Роман Зозуля та голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін відвідали захід, присвячений відкриттю Євробачення-2023.
 
Про це українські футболісти повідомили у Instagram.
 
“Мав честь отримати запрошення від посла Великої Британії Х’ю Елліотта на прийом, присвячений відкриттю Євробачення, організованого Посольством України в Іспанії спільно з Посольством Британії.
 
 
 
 
Тішить, що була можливість обговорити подальшу співпрацю з посольством Британії щодо допомоги та підтримки України. Зустрівся з представниками громади, познайомився із різними активними діячами.
 
Приємно відчувати підтримку та небайдужість до ситуації в Україні, за що я, як громадянин України, висловлюю щиру подяку дипломатам Великої Британії!” – написав Зозуля.
 
 
 
 
Нагадаємо, що нинішнє Євробачення, незважаючи на торішню перемогу українців, було перенесено до Ліверпуля через російське вторгнення в Україну.
 
Раніше повідомлялося, що Андрій Лунін придбав рукавички Олександра Усика на благодійному аукціоні Романа Зозулі, а за отримані кошти вдалося купити два авто для українських військових.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 
 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button