Спорт

Зоря здобула нічию у матчі з Гентом у Лізі конференцій

Зоря здобула нічию у матчі з Гентом у Лізі конференцій

Фото: ФК Гент
Гент і Зоря зіграли унічию

Луганці у номінально домашньому матчі змогли на рівних зіграти проти фаворита групи.

Зоря з нічиєї стартувала у груповому раунді Ліги конференцій. У номінально домашньому матчі, який відбувся у польському Любліні, луганці зіграли унічию з бельгійським Гентом.

Останній нині на підйомі і є лідером свого чемпіонату, випереджаючи Брюгге і Андерлехт, а тому вважається фаворитом усього квартету. Утім “чорно-білі” змогли на рівних зіграти з іменитим суперником, завершивши матч з рахунком 1:1.

Обидва м’ячі були забиті у другому таймі. Спочатку Уго Куйперс вивів гостей уперед. Але вже за кілька хвилин луганці відігрались. Після передачі з флангу від Ігоря Кирюханцева гол забив панамець Едуардо Герреро.

У наступному турі Ліги конференції Зоря зіграє в Ісландії проти Брейдабліка, а Гент на своєму полі прийме ізраїльський Маккабі.

 

Ліга конференцій. Груповий раунд. 21 вересня

Зоря (Україна) – Гент (Бельгія) – 1:1

Голи: Герреро, 70 – Куйперс, 67.

Зоря: Турбаєвський – Кирюханцев, Боль, Джордан, Снурніцин – Антюх (Волошин, 77), Яцик, Мишньов (Мічин, 77), Вантух – Нагнойний (Венделл, 77), Герреро.

Гент: Роф – Фадіга (Фофана, 61), Кандусс, Ватанабе, Торунаріга – Геркенс (Хюльсагер, 61), Де Сарт (Гендальман, 61), Кумс, Браун (Самуаз, 77) – Куйперс, Тіссудалі.

Попередження: Кирюханцев – Де Сарт.

Володіння м’ячем: 36% – 64%

Удари: 6 – 11

Удари в площину: 3 – 4

Фоли: 3 – 7

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Check Also
Close
Back to top button