Спорт

Зінченко: Не можу уявити, що моя родина мусить ховатися в бомбосховищі

Зінченко: Не можу уявити, що моя родина мусить ховатися в бомбосховищі

Фото: УАФ
Зінченко розповів про ситуацію в Україні

Футболіст збірної України та лондонського Арсенала розповів про життя в Україні під час війни.

На українських футболістах лежить додаткова відповідальність – вони мають дарувати радість громадянам країни під час війни. Про це в інтерв’ю пресслужбі Арсеналу розповів футболіст клуба та збірної України Олександр Зінченко.

Він також вчергове розповів про важке життя нашого народу під час війни, розв’язаної російським терористичним режимом.

“Ніхто не може усвідомити, через що проходять українці, особливо ті, хто зараз перебуває в країні, намагаючись пристосуватися до бомб над головою.

У мене вже двоє дітей, і я не можу уявити, що моя родина під час нічної сирени мусить ховатися в бомбосховищі. Людям дуже важко пояснити, що відбувається в Україні.

Ми, футболісти, які виступають за кордоном, розповідаємо тут про трагедію нашого народу й намагаємося допомогти, чим можемо, як тільки можемо…

Я розумію, що певною мірою люди втомилися від війни, але треба продовжувати. Ми не знаємо, що станеться найближчими роками, тому маємо триматися разом.

На нас, футболістах, додаткова відповідальність. Ми можемо подарувати українцям позитивні емоції, змусити посміхнутися, порадувати хоча б на декілька хвилин. Це наш обов’язок – дарувати їм радість. Це те, що ми намагаємося робити щоразу, коли вдягаємо футболку з українським гербом на грудях”, – розповів Зінченко.

Нагадаємо, раніше Зінченко прокоментував критику на свою адресу.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button