Україна

Зеленський приїхав з візитом у Хмельницьку область


Зеленський приїхав з візитом у Хмельницьку область

Президент відвідав госпіталь, у якому з початку повномасштабного вторгнення РФ надали допомогу близько 8 тисячам захисників.

Президент Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Хмельницьку область. У Хмельницькому він відвідав госпіталь, де лікуються бійці ЗСУ, повідомила пресслужба глави держави у п’ятницю, 3 травня.

Зеленському розповіли, що з початку повномасштабного вторгнення РФ у цьому закладі надали допомогу близько 8 тисячам захисників. У госпіталі запровадили комплексне лікування ран із використанням апаратів, які вдвічі скорочують час лікування, малотравматичне видалення осколків, а також методи, які пришвидшують загоєння ран та зберігають функції кінцівок.

Володимир Зеленський вручив ордени За мужність ІІІ ступеня та медалі За військову службу Україні військовослужбовцям ЗСУ та Державної прикордонної служби, які зазнали поранень під час оборони Авдіївки, Мар’їнки та Часового Яру, на Бахмутському напрямку.

Дякую за все, що ви робите для нашої держави. Приємно бути тут і нагородити вас. Дякую за те, що захистили Україну. Одужуйте та повертайтеся додому. Бажаю всім вам і всім нам перемоги, – сказав він.

Також президент нагородив медалями За врятоване життя військових медиків.

Нагадаємо, сьогодні президент призначив голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін, який з 16 березня минулого року працював в.о. голови Хмельницької ОДА.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button