Спорт

Збірна України з легкої атлетики вирушила на чемпіонат Європи

Збірна України з легкої атлетики вирушила на головний старт зимового сезону – чемпіонат Європи у приміщенні, інформує 1NEWS з посиланням на XSPORT.

У складі української команди до виступу в Глазго готуються всі 33 спортсмени (19 жінок і 14 чоловіків), заявлені на змаганнях, серед яких і лідери команди Юлія Левченко та Марина Бех-Романчук.

Склад збірної України з легкої атлетики на зимовий ЧЄ-2019:

жінки – Яна Качур, Анна Плотіцина, Наталя Ручковская, Анна Чубковцова, Катерина Климюк, Тетяна Мельник, Анна Рижикова, Ольга Ляхова, Тетяна Петлюк, Ірина Геращенко, Юлія Левченко, Катерина Табашнік, Марина Кіліпко, Марина Бех-Романчук, Ольга Корсун, Анна Красуцька, Ольга Саладуха, Ольга Голодна, Аліна Шух;

чоловіки – Василь Макух, Олександр Соколов, Володимир Супрун, Віталій Бутрим, Данило Даниленко, Євген Гуцол, Володимир Кіц, Олексій Касьянов, Богдан Чорномаз, Артем Шаматрін, Дмитро Дем’янюк, Андрій Проценко, Владислав Мазур, Сергій Никифоров.

Чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні проходитиме 1-3 березня в Глазго (Шотландія). На легкоатлетичному Євро-2019 будуть розіграні 26 комплектів медалей: по 13 у чоловіків і жінок. Минулої континентальної першості 2017 року в Белграді збірна України завоювала 5 медалей.

 

 

 

Back to top button