Спорт

Збірна України виграла спаринг у Лехії

Збірна України виграла спаринг у Лехії

Фото: УАФ
Збірна України скоро зіграє матч проти команди Італії

Підопічні Сергія Реброва легко розібралась з командою з Гданська за “зачиненими дверима”.

Збірна України провела спаринг перед матчем проти команди Італії. Підопічні Сергія Реброва зіграли проти польської Лехії з Гданську.

Зазначимо, що матч ніде не транслювався і проходив за “зачиненими дверима”, аби не надавати додаткового матеріалу італійцям.

У спарингу було дозволено 10 замін для кожної команди, і тренерський штаб “синьо-жовтих” зміг перевірити у справі майже всіх футболістів.

Україна легко перемогла суперника 2:0. Голами відзначилися Олександр Піхальонок і Єгор Назарина, забивши по м’ячу в кожному з таймів.

Додамо, що у цьому матчі у складі Лехії виступали три українських футболісти Богдан Сарнавський, Іван Желізко та Максим Хлань.

Товариський матч, 16 листопада, Гданськ

Лехія Гданськ – збірна України – 0:2

Голи: Олександр Піхальонок, 24, Єгор Назарина, 58.

Лехія Гданськ (старт): Богдан Сарнавський, Давід Бугай, Андрей Чіндріс, Бартош Бжек, Мілош Калагур, Іван Желізко, Ріфет Капич (с), Кацпер Сезонєнко, Каміло Мена, Лукаш Зявінськи, Максим Хлань.

Збірна України (1-й тайм): Різник (Бущан, 30), Караваєв, Бондар, Матвієнко, Таловєров, Дубінчак, Сидорчук (к), Малиновський, Піхальонок (Назарина 30), Зубков, Яремчук (Сікан, 30).

Збірна України (2-й тайм): Бущан (Трубін, 60), Миколенко, Забарний, Сваток, Тимчик, Назарина (Степаненко, 60), Зінченко (к), Судаков, Мудрик, Циганков, Сікан (Довбик, 60).

Нагадаємо, що вже 20 листопада збірну України чекає вирішальний матч відбору до Євро-2024 проти збірної Італії. Гра пройде у німецькому Леверкузені. Початок о 21:45.

Раніше стало відомо, що збірна Італії ризикує втратити основного захисника на матч з Україною.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button