Спорт

За порушення карантину «Астон Вілла» оштрафувала свого капітана

Футбольна команда Англійської Прем’єр Ліги «Астон Вілла» оштрафувала свого капітана Джека Греліша на 150 тисяч фунтів стерлінгів за те, що він порушив правила карантину, які були запроваджені британським урядом у боротьбі з коронавірусом (COVID-19), інформує 1NEWS.

«Капітан «Астон Вілли» Джек Греліш був оштрафований на 150 тисяч фунтів стерлінгів за порушення карантину у Великій Британії, коли поїхав до друзів у суботу вночі», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє газета, 24-річний футболіст поїхав до дому свого друга й колишнього нападника клубу Росса МакКормака, таким чином порушивши британський карантин під час коронавірусу.

Адже згідно з рекомендаціями британського уряду, громадянам дозволяється виходи з дому тільки у разі необхідності, зокрема, для купівлі їжі, медичних причин, у разі неможливості працювати з дому або для фізичних вправ.

Гроші зі штрафу, які заплатить футболіст, підуть до місцевої благодійної організації University Hospitals Charity.

Зазначається, що за кілька годин до своєї сумнозвісної поїздки до друзів у суботу, сам Греліш закликав усіх залишатися вдома та не виходити без нагальної необхідності на вулицю.

 

Back to top button