Спорт

Ярославський збирається відродити ФК «Металіст»

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко підтримав ініціативу колишнього власника “Металіста” Олександра Ярославського, який висловив бажання відродити харківський футбольний клуб, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу УАФ.

“Із великим натхненням дізнався про лист-звернення президента легендарного ФК “Металіст” Олександра Ярославського до влади Харківщини із пропозицією об’єднатися з усіма небайдужими земляками й відданими вболівальниками та відродити справжній героїчний ФК “Металіст”, – зазначив Павелко. – Той “Металіст”, який зовсім недавно захоплював своєю грою не лише харків’ян, а й мільйони шанувальників футболу по всій Україні та далеко за її межами. Дуже вдячний Олександру Ярославському за таку ініціативу! Як член виконкому УЄФА і президент УАФ буду всіляко сприяти її реалізації. Вірю, що вже у найближчому майбутньому харківський клуб, заснований ще 1925 року, знову зачаровуватиме нас своєю грою в УПЛ, Кубку України та єврокубках –  і, зокрема, в Лізі чемпіонів!»

Напередодні Олександр Ярославський заявив що домовився із міською владою Харкова про відродження “Металіста” і знову готовий вкладати гроші у футбольний клуб, власником якого він був у 2006-2012 роках.

 

 

 

 

Back to top button