Спорт

Яремчук: Потрібно менше говорити в пресі й більше робити на полі

Яремчук: Потрібно менше говорити в пресі й більше робити на полі

Фото: УАФ
Яремчук очікує повної віддачі на полі від партнерів по збірній

Форвард збірної України та іспанської Валенсії поділився очікуваннями від фіналу плей-оф Євро-2024.

Гравцям збірної України треба зібратися і порадувати результатом уболівальників і захисників України на фронті. Про це на пресконференції перед фіналом плей-оф Євро-2024 заявив нападаючий національної команди та іспанської Валенсії Роман Яремчук.

Тож футболіст закликав партнерів по збірній менше говорити у пресі і віддати всі сили у матчі проти команди Ісландії.

“Думаю, потрібно менше говорити в пресі, що це матч нашого життя, що ми обов’язково повинні вигравати. Нам потрібно менше говорити й більше робити на полі. Усі розуміють важливість поєдинку.

Звичайно, це плюс для нашої країни, тому що ми представляємо найкращі чемпіонати світу. Тренерському штабу непросто зібрати нас усіх в одну схему за декілька днів, щоб ми однаково думали на полі. Звичайно, тренерам складно, але рівень футболістів виріс. Проте, повторюся, потрібно показувати це на полі, оскільки в минулому матчі ми не продемонстрували свого рівня. Треба показати це тут, тому що збереться багато наших уболівальників, буде відповідальний поєдинок.

Зараз відбувається зміна поколінь, приходять молодші хлопці. Звичайно, на такі відповідальні матчі нам дуже не вистачає в роздягальні Тараса Степаненка й Андрія Ярмоленка, їхніх лідерських якостей. Але зараз є багато людей, які виступають на високому рівні, можуть підказати.

Так, ми поговорили про те, що пройшли такий досвід після Шотландії. У нас була ейфорія, адже ми були за крок від чемпіонату світу. І в поєдинку проти Уельсу ми розчарували всю країну, а потім ходили й плакалися. Була така розмова, щоб цього не повторилося. Усі дуже серйозно поставилися, забули матч із Боснією, відправилися в готель, налаштовані на наступну гру. Ситуація в країні не дозволяє зараз святкувати. Потрібно потішити наших уболівальників і хлопців, які тримають фронт”, – сказав Яремчук.

Нагадаємо, матч Україна – Ісландія відбудеться сьогодні, 26 березня, початок о 21.45 за київським часом. Переможець зустрічі влітку зіграє на Євро-2024.

1News проведе пряму онлайн-трансляцію матчу.

Раніше стала відома остаточна заявка збірної України на матч проти Ісландії.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button