Спорт

Як танзанійці час тягнули: Бол-бої ледь не зірвали матч в Африці

Як танзанійці час тягнули: Бол-бої ледь не зірвали матч в Африці

Фото: africa-press.net
Нігер і Танзанія зіграли справді бойовий матч

На південному континенті тривають запеклі поєдинки за потрапляння на Кубок африканських націй.

Триває кваліфікація до Кубку африканських націй-2023. Збірні “чорного континенту” з усіх сил намагаються потрапити на престижний турнір, іноді застосовуючи неспортивні методи.

Один із таких прикладів стався під час поєдинку відбірної групи F. Місце у фінальному раунді від квартету тут собі вже гарантував Алжир. За другу сходинку до передостаннього туру боролися одразу три команди: Уганда, Нігер і Танзанія. Дві останні грали між собою в п’ятому турі. Гра була дуже рівною і мала завершитись унічию, утім танзанійцям, які грали вдома, вдалось забити гол на 69 хвилині зустрічі. Гості кинулися в атаку, не даючи господарям навіть вийти з власної половини.

Допомагати відбитися збірній Танзанії врешті почали навіть бол-бої. На 90+3 хвилині хлопці, що подають м’ячі почали тягнути час, викидуючи на поле декілька м’ячів одночасно.

Гравці та лава запасних Нігеру почали скаженіти. Аби їх заспокоїти арбітр навіть попросив бол-боїв залишити межі стадіону, що вони не поспішаючи і зробили.

Такі махінації в підсумку дали результат. Танзанія втримала переможний рахунок, а Нігер втратив шанси потрапити на Кубок африканських націй.

Нагадаємо, президент Франції Макрон залпом випив пляшку пива святкуючи чемпіонство клубу.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button