Цікаве

Вчені впритул наблизилися до розгадки таємниці Бермудського трикутника

Група фахівців заявила, що скоро вдасться розкрити таємницю Бермудського трикутника, пише 1NEWS з посиланням на Діалоги.

Це місце між Пуерто-Ріко, Бермудськими островами і Маямі вважається одним з найзагадковіших на планеті. У різні роки в цьому районі зникали літаки і кораблі.

Вперше про Бермудський трикутник згадувалося ще під час подорожі Христофора Колумба, і мореплавець називав це місце диявольським. У 1918 році відбувся насправді таємничий випадок, коли в Бермудському трикутнику зник корабель «Циклоп» ВМС США. На борту цього судна перебували 10000 тонн марганцевої руди, екіпаж досягав 300 осіб. При цьому корабель зник раптово, оскільки не подавав сигналів лиха. У Саргасовому морі провели багато пошукових операцій, але так і не знайшли уламки судна.

Однак сучасні вчені вважають, що причиною зникнення кораблів і літаків в Бермудському трикутнику можуть бути так звані гексагональні хмари. Вони створюють вітри, які переміщуються зі швидкістю 106 км на годину, в такому випадку авіалайнер або судно будуть руйнуватися. Друга гіпотеза вказує на появу тимчасових гігантських вирів, які поглинають кораблі. На думку фахівців, ніякої загадки в Бермудському трикутники не існує, оскільки літаки і кораблі там зникають з природних причин.

 

 

 

 

Back to top button