Спорт

Ван Леувен: Наша головна мета – перемогти

Ван Леувен: Наша головна мета - перемогти

Фото: ФК Шахтар Донецьк
Патрік ван Леувен

Головний тренер Шахтаря поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів проти Антверпена.

Головною проблемою для Шахтаря у єврокубкових матчах залишається складна логістика, адже на матчі доводиться їхати дуже довго. І така дорога забирає багато сил. Про це на пресконференції перед матчем Ліги чемпіонів з Антверпеном заявив головний тренер “гірників” Патрік ван Леувен.

Однак, незважаючи на всі складнощі, у майбутньому матчі групового раунду турніру чемпіони України розраховують на перемогу.

“Наша головна мета – перемогти. Тому завтра ми побачимо, буде якась несподіванка для суперника чи ні. Але наше завдання – виграти.

Ми, звісно, переглядали всі матчі Антверпена, знаємо, як грає суперник. Ми так само прораховуємо всі ситуації, усі варіанти. Як я вже казав, наша мета – перемогти та якнайкраще представити команду у завтрашній грі. Що ж до поточної ситуації, то в Україні триває війна. Перший складний момент – це пересування в межах країни та за кордоном, тому що це зараз забирає набагато більше часу. Другий момент: під час матчів в Україні часто лунають повітряні тривоги, через що наші ігри тривають понад 90 хвилин. Це впливає психологічно та мотиваційно, але така ситуація. У нас війна, воєнний стан, ми маємо агресора. І в такій ситуації мусимо підлаштовуватися.

Звісно, останні результати були не такими, як ми очікували. Є трохи тиску, але не зі сторони, а це більше внутрішній тиск, який стимулює в позитивному розумінні, мотивує на перемогу. І ми знаємо, що саме це завдання стоїть перед нами завтра”, – цитує ван Леувена сайт Шахтаря.

Нагадаємо, раніше стала відома заявка Шахтаря на гру з Антверпеном.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button