Україна

У дніпропетровського військкома пройшли обшуки


У дніпропетровського військкома пройшли обшуки

Розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення керівника обласного ТЦК.

За фактом незаконного збагачення керівника Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки розпочато кримінальне провадження. Вібулися обшуки за місцями його роботи та проживання, повідомив 1 серпня Офіс Генпрокурора.

За даними слідства, військком під час дії воєнного стану оформив на батька кілька автомобілів та дві квартири у місті Дніпро. Він також зареєстрував на члена родини підприємство, яке придбало нежитлове приміщення загальною площею близько 500 м кв.

Наголошується, що вартість майна значно перевищує законні доходи чоловіка.

“Прокурори спільно з оперативниками УСР в Дніпропетровській області та слідчими обласної поліції провели невідкладні обшуки за місцем роботи, шістьма адресами проживання керівника обласного ТЦК та його близьких осіб, а також автомобілів”, – йдеться у релізі.

Вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше повідомлялося, що в Україні тривають перевірки військкоматів. Державне бюро розслідувань розпочало 106 кримінальних проваджень, 21 особі повідомлено про підозру.

Нагадаємо, 24 липня ДБР затримало колишнього одеського військкома Євгена Борисова, який потрапив у гучний скандал. Журналісти знайшли в Іспанії майно його сім’ї на мільйони доларів, придбане під час повномасштабної війни.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button