Спорт

В Індонезії гравець нокаутував арбітра під час гри

В Індонезії гравець нокаутував арбітра під час гри

Фото: ANTARA FOTO/Adeng Bustami
Суддя вилучає гравця Бандар Султенг

Головний рефері поєдинку між командами Ачех і Бандар Султенг постраждав через сумнівні рішення.

Великим скандалом завершився матч чвертьфіналу Кубка Індонезії між командами Ачех і Бандар Султенг. Головним героєм зустрічі став її рефері Еко Агус Сугіхарто.

Протягом всього поєдинку арбітр ухвалював спірні рішення не на користь Султенгу. Під час гри він вилучив одразу двох гравців команди.

Окрім того, Сугіхарто проігнорував порушення в чужому штрафному майданчику, де футболіст Ачеха навмисне вдарив суперника головою.

Незважаючи на всі спроби арбітра Бандар Султенг все одно вів наприкінці матчу 1:0. Утім, коли на 96-й хвилині рефері дав сумнівний пенальті у ворота Бандар Султенга, один з гравців просто не витримав і завдав судді такого удару, що одразу відправив бідолаху в глибокий нокаут.

Отримавши потужний удар у щелепу рефері впав непритомний. Медики, які прибули, госпіталізували потерпілого, а на поле вийшов запасний суддя, який вилучив грубіяна з поля.

Господарі пенальті не забили, проте за кілька хвилин уже запасний рефері призначив ще один 11-метровий у ворота гостей. З другої Ачех Юнайтед вдалося зрівняти рахунок та перевести гру в овертайм. Догравати зустріч гості відмовилися, залишивши поле. У півфінал кубка вийшов Ачех.

У місцевій футбольній федерації вже пообіцяли розібратися зі скандальним матчем і покарати усіх винних.

Нагадаємо, раніше Кріштіану Роналду зібрав мільярд підписників у своїх соцмережах.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − 6 =

Back to top button