Спорт

Усик викликав Повєткіна на боксерський поєдинок

Команда абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українського боксера Олександра Усика у найближчі дні чекає відповідь від колишнього володаря титулу в суперважкому дивізіоні Олександра Повєткіна з приводу можливого бою, інформує 1NEWS.

Пропозиція російській стороні вже відправлена, а можливий бій запланований на 18 травня в Чикаго. Про це повідомив Олександр Красюк, генеральний директор промоутерської компанії K2 Ukraine, що представляє інтереси Олександра Усика.

“Все просто. Ми зробили пропозицію Повєткіну і чекаємо його реакції. Не просто так чекаємо, а сьогодні-завтра ми повинні отримати відповідь – так чи ні. Чи буде цікавий бій українця і росіянина американській публіці? У Чикаго – одна з найбільших українських діаспор – там сотні тисяч живе. Так звичайно, попит буде. Навіть немає сумнівів, що він буде. Усик у нас боєць року за версією п’яти або семи різних організацій. Ми занадто погано думаємо про Усика. …Це не просто поєдинок – це найпотужніший поєдинок. У суперважкій вазі – суперподія “, – заявив Красюка.

Зазначимо, що цей поєдинок має стати дебютним для Олександра Усика в суперважкій вазі.

 

 

 

Back to top button