Спорт

Усик розповів, кому найбільше хоче забити гол у футболі

Усик розповів, кому найбільше хоче забити гол у футболі

Фото: ФК Полісся
Олександр Усик під час тренування за житомирське Полісся

Двічі абсолютний чемпіон світу може незабаром дебютувати на офіційному рівні у якості гравця.

Олександр Усик з дитинства вболіває за Динамо, а тому мріє у якості футболіста, зіграти проти київського клубу. Про це повідомив сам двічі абсолютний чемпіон в інтерв’ю Бомбардиру.

А от забити український боксер найбільше хоче принциповому супернику киян – донецькому Шахтарю. Водночас Усик зауважив, що дебютує в УПЛ у якості гравця тільки тоді, коли буде до цього готовий.

“Я вам скажу чесно – дуже хочу зіграти за Полісся, але мені треба підготуватися. Я розумію, що, як і в боксі, так і в іншому виді спорту для мене важливі професіоналізм та підхід до роботи. Я не можу просто вийти пограти, бо з моєї точки зору це буде виглядати непрофесійно.

Я вмію грати у футбол, але потрібно ще підготуватися. Хотів би зіграти проти Динамо та Шахтаря. Тут взагалі цікавий момент – я Динамо підтримую з самого дитинство. Мій батько взагалі привів мене на футбол, тому що він теж вболівав за Динамо.

Динамо для мене – це команда номер один. Але так, як наразі я гравець Полісся, то, звичайно, що я зараз підтримую цю команду, працюю з нею. Але стільки років вболівати за цю команду… Динамо – це моя рідна команда, але якби я нею зіграв проти неї, то намагався б перемогти. Це і є суперництво, яке дає зріст спортсменам. Ну і само собою, що Шахтарю пару банок завалив би”, – сказав Усик.

Нагадаємо, раніше Усик жорстко розкритикував УЄФА.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × two =

Back to top button