Спорт

Усик – Ф’юрі: анонс і прогноз на бій за звання абсолютного чемпіонаРеклама

Усик - Ф юрі: анонс і прогноз на бій за звання абсолютного чемпіона

Фото: надане рекламодавцем

Ми розповідаємо про основні моменти поєдинку українця та британця за титул беззаперечного чемпіона суперважкої ваги.

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) та володар титулу WBC Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) вже завтра зустрінуться в ринзі в довгоочікуваному поєдинку, визначивши абсолюта свого дивізіону.

Майбутнє протистояння українця та британця стане історичним, адже вперше на кону поєдинку за звання беззаперечного чемпіона в елітній ваговій категорії стоятиме чотири пояси, які ще нікому не вдавалося зібрати в одних руках у цьому дивізіоні. Останній абсолют надважкої ваги Леннокс Льюїс у 1999 році володів трьома поясами, чого тоді було достатньо, щоб вважатися абсолютним чемпіоном.

 

Де і коли відбудеться бій

Сторони пройшли довгий шлях до майбутнього бою, який супроводжувався кількома зривами та перенесеннями. Команди розпочали роботу над поєдинком ще після другої перемоги Усика над Ентоні Джошуа, але через розбіжності, фінансові апетити Ф’юрі домовитися не змогли.

Пізніше восени 2023 року все ж таки було оголошено, що бій відбудеться 23 грудня, але після провального виступу “Циганського короля” проти Френсіса Нганну та бажання з його боку отримати більше часу на підготовку поєдинок змістили на 17 лютого 2024 року. Але й тут втрутилися непередбачені обставини – Ф’юрі отримав розсічення у тренувальному таборі, а бій знову довелося переносити.

У підсумку наступною офіційною датою бою було призначено 18 травня 2024 року. Поєдинок очолить боксерське шоу із серії Riyadh Season, яке відбудеться на Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Варто зазначити, що у контракті на бій прописано обов’язковий реванш.

 

Рекорд Усика та Ф’юрі

Усик у бою з Ф’юрі може повторити своє найвище досягнення у важкій вазі, де він був абсолютним чемпіоном до підйому в суперважкий дивізіон. Непереможений український боксер за свою професійну кар’єру провів 21 бій, у 14 із яких здобув дострокові перемоги. У хевівейті на рахунку українця вже п’ять успішних поєдинків, а всі свої титули він взяв у протистоянні з Ентоні Джошуа.

Ф’юрі також іде без поразок на профірингу, але має у своєму послужному списку одну нічию. Британець виграв 34 із 35 боїв, 24 з яких завершив нокаутом. Титулом WBC “Циганський король” володіє з лютого 2020 року, коли в другому поєдинку здолав Деонтея Вайлдера і відібрав у нього чемпіонський пояс.

Повний кард боксерського шоу Усик – Ф’юрі

Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі стане головною подією вечора боксу із серії Riyadh Season на Kingdom Arena в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. А повний андеркард боксерського шоу виглядає так:

  • Джей Опетая (24-0, 19 КО) – Майріс Брієдіс (28-2, 20) – бій за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у важкій вазі
  • Джо Кордіна (17-0, 9 КО) – Ентоні Какаче (21-1, 7 КО) – бій за титул чемпіона світу за версією IBF у другій напівлегкій вазі
  • Сергій Ковальов (35-4-1, 29 КО) – Робін Сафар (16-0, 12 КО) – рейтинговий бій у важкій вазі
  • Френк Санчес (24-0, 17 КО) – Агіт Кабаєл (24-0, 16 КО) – рейтинговий бій у суперважкій вазі
  • Марк Чемберлен (15-0, 11 КО) – Джошуа Олувасеун (23-1, 16 КО) – рейтинговий бій у легкій вазі
  • Мозес Ітаума (7-0, 5 КО) – Ілля Мезенцев (24-3, 20 КО) – рейтинговий бій у суперважкій вазі
  • Айзек Лоу (24-2-3, 8 КО) – Хассібула Ахмаді (16-1, 5 КО) – рейтинговий бій у напівлегкій вазі
  • Даніель Лапін (8-0, 2 KO) – Октавіо Пудівітр (9-1, 4 КО) – бій за вакантний титул чемпіона за версією WBA Intercontinental у напівважкій вазі
  • Девід Ньїка (8-0, 8 КО) – Міхаель Зайтц (12-0, 10 КО) – рейтинговий бій у важкій вазі

Де дивитися бій Усик – Ф’юрі

Подивитися онлайн-трансляцію поєдинку можна ексклюзивно на MEGOGO за підтримки ліцензійного букмекера GGBET.

Офіційним транслятором бою у всьому світі буде спортивний стрімінговий сервіс DAZN. В Україні також буде доступна трансляція на цій платформі як PPV (Pay-per-view). У Великій Британії поєдинок також транслюватимуть канали TNT Sports PPV та Sky Sports PPV.

На ISPORT також буде доступна текстова трансляція бою Усик – Ф’юрі.

Поєдинок відбудеться 18 травня і розпочнеться не раніше 23:30 за київським часом.

Прогноз на бій Усик – Ф’юрі

Компанія GGBET оцінює шанси Усика на перемогу з таким коефіцієнтом – 1.93, на успіх Ф’юрі – 2.03, шанси, що переможця не буде виявлено, – 22. Також запрошує підтримати нашого чемпіона та пропонує неймовірні бонуси на цей легендарний поєдинок – ФРІБЕТ до 25000 грн для ВСІХ гравців!

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність.
Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальноі гри. Азартні ігри для тих, кому немає 21 року, заборонені законами України.
 
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГГБЕТ»
Україна, 02002, м. Київ, вул. Євгена
Сверстюка, буд. 17, офіс. 601
РІШЕННЯ ПРО ВИДАЧУ ЛІЦЕНЗІЇ № 128,129 від 08.08.2023
Ліцензія на організацію та проведення азартних ігор казино в мережі Інтеренет, видана Комісією з регулювання азартних ігор і лотерей, від 23.08.23 р., строк дії 5 років.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button