Спорт

Український гонщик вперше виграв чемпіонат Європи з картингу

Український гонщик вперше виграв чемпіонат Європи з картингу

Фото: Олександр Бондарев / Facebook
Олександр Бондарев виграв чемпіонат Європи з картингу

Нагородження Олександра Бондарева відбудеться у грудні на загальній церемонії FIA разом з іншими пілотами картингу та гонщиками Формули-1.

Олександр Бондарев став першим українцем, який здобув титул чемпіона Європи з картингу. Про це він повідомив напередодні в Instagram.

Фінальний раунд чемпіонату Європи у категорії OK Junior відбувся в минулі вихідні на італійському треку Cremona Circuit за участі 81 спортсмена. У цих змаганнях українець фінішував на третій позиції і здобув подіум у четвертому етапі FIA Karting European Championship.

Загалом подіум в Іспанії, дві перемоги у Чехії та Данії та подіум в Італії принесли Олександру Бондареву абсолютну перемогу в боротьбі за титул чемпіона Європи 2023.

Нагородження Олександра як переможця чемпіонату Європи 2023 відбудеться у грудні на загальній церемонії FIA разом з іншими пілотами картингу та гонщиками Формули-1.

“Яка це була для нас кампанія! Подіуми у всіх чотирьох раундах і перемога на чемпіонаті Європи в OK Junior. Не можу повірити, що це нарешті сталося після всього, через що ми пройшли”, – написав Олександр Бондарев.

Відзначимо, партнером Бондарева виступає благодійний фонд Favbet Foundation.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу ЗСУ та населенню України.

Раніше повідомлялося, що представники цього фонду передали на фронт понад 190 автомобілів з початку війни.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button