Спорт

Український голкіпер Шеліхов переплив Тису, щоб грати у Білорусі – ЗМІ

Український голкіпер Шеліхов переплив Тису, щоб грати у Білорусі - ЗМІ

Фото: Денис Шеліхов / ФК Миколаїв
Голкіпер Денис Шеліхов незаконно перетнув держкордон, перепливши річку Тису

Шеліхов ретельно готувався до втечі з України, впродовж двох місяців ходив на річку тренуватися плавати з ластами – пише видання.

Український голкіпер Денис Шеліхов, щоб завершити свій перехід у білоруський клуб Славія Мозир, незаконно перетнув держкордон, перепливши річку Тису. Про це повідомляє Sport-express.ua.

Зазначається, що 35-річний Шеліхов ретельно готувався до втечі з України, впродовж двох місяців ходив на річку тренуватися плавати з ластами.

Сам гравець не зміг пояснити законність виїзду з території України та не спростував інформацію видання.

“Переплив Тису? Ну це ваші здогадки і припущення тих хлопців, що вам сказали, ось вони краще знають, тому нехай вам і розповідають. Вам що, більше нічого говорити або писати про український футбол”, – заявив Шеліхов.

Як відомо, Шеліхов вже має досвід виступів у Білорусі, раніше він захищав кольори Іслочі та Проміні. Також упродовж кар’єри він грав за українські Дніпро, Волинь, Миколаїв, ВПК-Агро, Металіст 1925, ЛНЗ та Вікторію, грузинський Сабуртало.

Нагадаємо, торік Міністерство молоді та спорту оновило список спортсменів, які не повернулися до України у встановлені терміни, тобто є “ухилянтами” або “втікачами”. До переліку увійшли більше 300 осіб, серед них є четверо футболістів національної збірної України з футболу. Зокрема, йдеться про Михайла Мудрика, Іллю Забарного, Артема Довбика та Анатолія Трубіна.

Також повідомлялося, що блогер Олександр Волошин, який під час війни втік за кордон, заявив, що не повернеться в Україну.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 + 6 =

Back to top button