Спорт

Українські баскетболісти розпочали підготовку до кваліфікації Євробаскета-2021

Національна збірна України з баскетболу розпочала підготовку до стартових матчів кваліфікації Євробаскета-2021, які відбудуться 20 і 23 лютого, передає 1NEWS з посиланням на пресслужбу Федерації баскетболу України.

Разом із командою до тренувань приступив і центровий іспанського клубу “Барселона” Артем Пустовий.

“Хороші новини: до збірної приєднався центровий одного з топ-клубів Європи іспанської “Барселони” Артем Пустовий, який після перемовин ФБУ з керівництвом іспанського гранда вчасно прибув до розташування команди, вже провів перші тренування і готовий допомогти збірній у важливих матчах”, – йдеться в повідомленні.

Також сьогодні, 17 лютого, до команди приєднаються захисник грецького “Промітеаса” Олександр Липовий та капітан збірної України В‘ячеслав Кравцов, який виступає у складі японського “НеоФінікса”. Бігмен іспанської “Унікахи” Володимир Герун приєднається до збірної вже в Австрії.

Таким чином, до стартових матчів відбору у Києві готуватимуться 16 баскетболістів збірної України: Денис Лукашов, Віталій Зотов, Ілля Сидоров, Максим Закурдаєв, Кирило Марченко, Олександр Липовий, Богдан Близнюк, Іван Ткаченко, Павло Крутоус, Максим Пустозвонов, Олександр Беліков, В’ячеслав Бобров, Сергій Павлов, В’ячеслав Петров, В’ячеслав Кравцов, Артем Пустовий.

 

 

 

Back to top button