Спорт

Українська футбольна збірна розпочинає перший у цьому році тренувальний збір

Національна збірна України з футболу сьогодні у Харкові розпочне перший у цьому році навчально-тренувальний збір, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

Як повідомив прес-секретар національної команди Олександр Гливинський, о 16.35 регулярним авіарейсом із Києва до аеропорту Харкова прибуде основна група викликаних збірників – з українських та закордонних клубів. Трохи пізніше, о 17.20, з’явиться Євген Коноплянка, який летітиме з Дюссельдорфа через Варшаву. Більша частина гравців донецького “Шахтаря” заїхала у місце розташування національної команди, готель Superior Golf & Spa Resort, одразу після матчу свого клубу з “Маріуполем”, який відбувся напередодні у Харкові.

У понеділок увечері у збірної заплановане перше тренування – о 19.00 на стадіоні “Металіст”. Однак, зважаючи на сильний снігопад, який розпочався сьогодні вночі та триватиме впродовж дня, рішення щодо доцільності проведення цього тренування буде прийнято пізніше. Усе буде залежати від кількості опадів.

Перед початком збору головний тренер національної команди  України Андрій Шевченко пояснив, чому цього разу синьо-жовті розпочнуть підготовку у столиці Слобожанщини: ”

Це нормальна ротація. Ми були в Одесі, у Києві, у Львові, зараз готуватимемося в Харкові. Потім зберемося знову в іншому місці. Наше завдання – бути ближчими до всіх українських уболівальників. Буду радий бачити їх на нашому відкритому тренуванні – на стадіоні “Металіст” у вівторок.

У середу, 21 березня збірна України візьме курс на Іспанію, де 23 числа на муніципальному стадіоні міста Марбелья зіграє товариський матч із національною командою Саудівської Аравії. Нагадаємо, що під час свого березневого збору “синьо-жовті” також зустрінуться зі збірною Японії – 27 березня у бельгійському Льєжі.

 

 

 

 

Back to top button