Спорт

Україна та Греція проводитимуть спільні тренувальні збори та братимуть участь у міжнародних турнірах з волейболу

Українська сторона вже запросила грецьку жіночу та чоловічу команди до підготовчого етапу перед останніми матчами відбору на Євро-2019

Керівництво Федерацій волейболу України та Греції уклали договір, аналогів якому в нашій країні ще не було, – повідомляє 1NEWS.

Під час того як чоловіча збірна України перебувала у місті Александруполіс, куди вона вирушила на серію контрольних матчів із національною командою Греції, сталася безпрецедентна для волейболу нашої країни подія.

Президент ФВУ Михайло Мельник розповів детальніше що це за Меморандум про співпрацю.

“Він унікальний тим, що торкається не лише національних команд, але й усіх молодіжних та юніорських збірних, у тому числі й у пляжному волейболі”, — говорить Мельник.

Полягає він у тому, що Україна та Греція проводитимуть спільні тренувальні збори та братимуть участь у міжнародних турнірах, організованих цими країнами.

Мельник зазначив, що українська сторона вже запросила грецьку жіночу та чоловічу команди до підготовчого етапу перед останніми матчами відбору на Євро-2019.

“Так, жіночі команди наших держав виступають в одній групі, але на той час вони вже зіграють між собою. Тож чергове побачення стратегічного турнірного значення у кваліфікації ЧЄ-2019 не матиме”, — підсумував Мельник.

Back to top button