Україна

У мережі з’явився фейк про “посилення” ТЦК на Дніпропетровщині


У мережі з явився фейк про посилення ТЦК на Дніпропетровщині

Територіальний центр комплектування в Дніпропетровській області спростував поширену соцмережами інформацію.

Російські пропагандистські ресурси поширюють фейк про нібито “посилення” ТЦК на Дніпропетровщині військовими з інших регіонів. Про це повідомили в Дніпропетровському обласному ТЦК та СП на своїй сторінці в Facebook.

У соцмережах стверджувалось, що нібито на “посилення” Дніпропетровського ТЦК 18 травня мають прибути сотні військовослужбовців з ТЦК інших областей України. Обласний ТЦК спростовує цю інформацію.

“Джерело – російські пропагандистські ресурси, які намагаються розігнати чергову брехню в рамках своєї інформаційно-психологічної операції з метою дискредитації системи територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки і Збройних сил України в цілому”, – мовиться в повідомленні.

Оперативне командування Схід наголошує, що жодних “посилень” особовим складом з інших ТЦК у Дніпропетровській, Запорізькій та інших областях не планується.

Як ми вже писали, київські поліцейські з початку 2024 року розшукали та доставили до ТЦК понад 2,3 тис. чоловіків призовного віку для складання адміністративних протоколів.

Одеський обласний ТЦК відреагував на затримання чоловіка в маршрутці

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button