Спорт

У Києві відбудеться бій між українським боксером Чухаджяном та мексиканцем Сілвою

25 вересня у Києві відбудеться масштабне боксерське протистояння: Україна проти Мексики, інформує 1NEWS.

25 вересня в Києві в концертному комплексі Beletage відбудеться великий вечір боксу, організований компанією Sparta Boxing Promotion. Родзинка масштабної спортивної події – протистояння у ринзі українських і мексиканських боксерів.

Цього разу одна з найактивніших промоутерських компаній країни надасть любителям боксу можливість насолодитися поєдинками своїх найкращих боксерів проти традиційно непоступливих представників Мексики. Бажання боротися до кінця, міцний характер, помножений на майстерність і величезну силу волі – мексиканські боксери вже давно завоювали репутацію видовищних бійців.

Так, у першій середній вазі 25-річний Андрій Великовський у восьмираундовому поєдинку зустрінеться з 31-річним Хосе Кастанедою Пересом, в активі якого 27 боїв на професійному рингу і сім перемог у восьми останніх двобоях.

22-річний боксер першої напівсередньої ваги Арам Фаніян зійдеться в рингу із 25-річним Жілберто Мезою. Цей бій також заплановано на 8 раундів.

Суперником перспективного 21-річного українського легковаговика Зоравора Петросяна стане 26-річний Гваделупе Акоста, в активі якого шість років виступів на професіональному ринзі та бій за юнацький чемпіонський титул IBF.

Головною подією вечора стане восьмираундовий поєдинок у напівсередній вазі між 23-річним володарем титулу «срібного» чемпіона за версією WBC серед молоді українцем Кареном Чухаджяном та досвідченим, 31-річним Фернандо Сілвою, який вже чотири бої поспіль не знає поразок.

Крім цього, фанів боксу чекають захоплюючі поєдинки українських боксерів, які представляють інші промоутерські компанії, неймовірне шоу і цікаві сюрпризи від організаторів.

 

 

 

Back to top button