Спорт

У Києві провели Чемпіонат Світової серії з вейксерфінгу

У Києві в акваторії Десенки вперше в Україні відбувся чемпіонат Світової серії з вейксерфінгу, інформує 1NEWS з посиланням на Klitschko-brothers.com.

Чотири дні найкращі райдери США та Європи тренувалися в спокійній акваторії Десенки. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

“Київ завойовує позиції однієї з найспортивніших столиць Європи. Цими вихідними, наприклад, вперше в Україні відбувся чемпіонат Світової серії з вейксерфінгу. Чотири дні найкращі райдери США та Європи тренувались у спокійній акваторії Десенки, після чого змагалися за першість в World Series of Wakesurfing у київському Екстрим-парку. Я ж підбив ще одного світового чемпіона, хай і в іншому виді спорту (Володимира Кличка) спробувати серф за катером. А від учасників змагань почув цікаву тезу: Київ — серф-сіті. Вважаю, чудове звання”, – цитує Віталія Кличка Klitschko-brothers.com.

Перший в Україні вейксерф-фестиваль включав у себе чотири дні тренувань з професійними райдерамі з Європи і США, в тому числі зі спеціальним гостем Шоном Слівом Сільвейрою – №1 у світовому рейтингу CWSA. Кемп завершився дводенними золотими змаганнями World Series of Wakesurfing (15-16 червня).

 

 

 

 

Back to top button