Спорт

У Києві розпочався Конгрес WBC

Столиця України вперше приймає престижний боксерський форум, інформує 1NEWS.

Сьогодні у Києві урочисто відкрили 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). Він триватиме в столиці України до 5 жовтня.

Всесвітня боксерська рада (WBC) – одна з трьох головних організацій професіонального боксу. Конгрес WBC – престижний боксерський форум, на який з’їжджаються провідні спортсмени, тренери, рефері, промоутери, представники ЗМІ. Україна вперше приймає такий масштабний захід. На Конгрес з’їхались понад 700 учасників з 160 країн світу.

Урочисте відкриття Конгресу відбулось сьогодні вранці на Поштовій площі. Окрім звичних для такого форуму засідань і семінарів, відбудеться ще кілька яскравих подій. Зокрема, 1 жовтня відбудеться благочинний аукціон, зібрані кошті підуть на реконструкцію боксерського залу в Маріуполі. 2 жовтня Віталій Кличко та зіркові гості відвідають дитячий заклад з благодійною акцією.

Також, 2 жовтня проведуть автограф-сесію за участю Віталія Кличка, Леннокса Льюїса, Евандера Голіфілда та Олександра Усика. А у Палаці спорту відбудеться турнір «Разом з легендами» за участю молодих українських боксерів. Головний бій за участю Раміля Гаджиєва.

Головними зірковими фігурами Конгресу стануть Маурісіо Сулейман (президент WBC), Володимир Кличко, Олександр Усик, Леннокс Льюїс, Евандер Голіфілд, Хуліо Сесар Чавес, Тоні Беллью, Оскар Де ла Хойя.

Нагадаємо, Віталій Кличко вкотре проанонсував свій «реванш» з Ленноксом Льюїсом під час Конгресу WBC. Щоправда, у якому форматі проходитиме суперництво легендарних боксерів, наразі таємниця.

 

Back to top button