Спорт

У Гондурасі гравець одним підкатом завдав двох важких травм опонентам

У Гондурасі гравець одним підкатом завдав двох важких травм опонентам

Фото: кадр відео
Брудний стрибок від Андре Орельяна

Захисник місцевої команди Марафон Андре Орельяна відзначився дуже брудним вчинком у матчі чемпіонату.

Жахливий випадок стався у чемпіонаті Гондураса з футболу. Захисника команди Марафон з міста Сан-Педро-Сула було вилучено з поля за дуже грубий стрибок у ноги проти суперників.

Таким чином відзначився Андре Орельяна на останніх хвилинах матчу з командою Олімпія Тегусігальпа. Йому вдалося збити двох гравців суперників – Карлоса Пінеду і Германа Мехію. Суддя прогнозовано показав футболісту Марафона червону картку.

Вже після завершення матчу Орельяна вибачився за свої дії. “Я був неправий, і я прошу вибачення у всіх, всі ми – люди, і ми вчимося на помилках. Я думаю, що це була гра, в якій напруження і кураж гри взяли наді мною гору, це зовсім не правильно.

Це частина футболу, все, що мені залишається, – це виправлятися і вміти контролювати кожну дію. Я повинен знати, як знайти баланс. Я обіцяю вам, що це більше не повториться”, – сказав футболіст в інтерв’ю DIEZ.

Зазначимо, що матч завершився перемогою Олімпії 1:0. Єдиний гол було забито за п’ять хвилин до жахливого епізоду. Колектив з Тегусігальпи очолює турнірну таблицю, Марафон – шостий.

Нагадаємо, у чемпіонаті Іспанії фанати Осасуни під час матчу Ла Ліги бажали смерті ексгравцю Манчестер Юнайтед.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button