Спорт

Тренери назвали склад жіночої збірної України з футболу на матчі відбору Євро-2021

Став відомий склад жіночої збірної України з футболу на матчі проти Німеччини та Ірландії, які відбудуться в жовтні в рамках відбору Євро-2021, передає 1NEWS з посиланням на пресслужбу Української асоціації футболу.

Головний тренер жіночої збірної України з футболу Наталія Зінченко викликала на матчі проти Німеччини та Ірландії 22-х виконавців.

До складу команди увійшли 14 футболісток, які представляють чемпіонат України (7 — “Житлобуд-2”, 6 — “Житлобуд-1”, 1 — “Восход”), та 8 легіонерів із чемпіонатів Білорусі, Іспанії, Польщі, США та Франції.

До складу збірної України увійшли:
воротарі
– Ірина Саніна, Катерина Самсон, Дарина Бондарчук;
захисники – Натія Панцулая, Ольга Басанська, Анна Петрик, Ірина Подольська, Любов Шматко, Дар’я Кравець, Яна Деркач;
півзахисники – Ольга Овдійчук, Надія Куніна, Дар’я Апанащенко, Таміла Хімич, Тетяна Китаєва, Ія Андрущак, Ніколь Козлова;
нападники – Ганна Вороніна, Яна Калініна, Вероніка Андрухів, Тетяна Романенко, Валентина Тараканова.

30 вересня національна жіноча команда розпочне в Києві триденний навчально-тренувальний збір на базі ФК “Оболонь-Бровар”. 3 жовтня збірна здійснить переліт до Німеччини, а 5 жовтня на стадіоні “Тіволі” в Ахені зіграє проти господарок (початок зустрічі — о 15.00 за київським часом).

Наступного дня українські футболістки вирушать до столиці Ірландії. В Дубліні 8 жовтня Україна зіграє другий виїзний поєдинок на стадіоні “Та́лла” (матч розпочнеться о 21.30 за київським часом).

 

 

Back to top button