Спорт

Тренер Зорі заявив про свою відставку

Тренер Зорі заявив про свою відставку

Фото: ФК Минай
Лалатович не витримав тиску УПЛ

Ненад Лалатович вважає, що не впорався із завданням у луганському клубі і залишить Україну.

Зоря залишилась без головного тренера. Після нічиєї із Минаєм, про свою відставку із займаної посади повідомив Ненад Лалатович.

Сербський спеціаліст вважає, що він не зумів виправдати покладені на нього обов’язки та й сам незадоволений останніми результатами луганців.

“Дуже важно було грати в таку спеку. Перед цим була складна дорога – з України до Польщі, потім в Чехію, гра зі Славією, потім на Словаччину і до Ужгорода.

Вчора не зуміли потренуватися. Тільки почали, як нам сказали, що стадіон Авангард заміновано. Потрібно було йти з тренування.

В нас багато втрат було. Можливо, ще й Русин теж. Крім цього, Мацапура, Данченко, Бутко травмовані. Не вистачає чотирьох гравців, щоб Зоря грала на такому ж рівні, як в минулому році.

Мені потрібні були декілька швидких футболістів в центр поля. Тоді б ми мали змогу грати в більш атакувальний футбол, як в Європі. Коли приїхав до Польщі, було тільки 13–14 гравців.

Я не виправдав очікування. Сам від себе також більше очікував. Дуже подобається мені українська ліга. Впевнений, якби одразу на зборах в нас було 20 гравців та ті два футболісти в центр поля – ми б виглядали краще. Були б краще готові до чемпіонату.

В п’яти матчах в нас 2 нічиї, 2 поразки та одна перемога. Напевно, піду з українського футболу. Буду розмовляти з президентом.

В клубі я заробив три зарплати, але хочу показати, що я людина з великої букви. Я заберу тільки одну зарплату. Приїхав в Україну не заради грошей. Я люблю Україну та український народ. Буду до кінця з вами.

Дякую всім. Завжди був з Україною. Так буде й надалі. Співчуваю українському народові та бажаю вам посміхатися частіше, як це було раніше.

Ця команда слабше, ніж була в Зорі минулого року. Частину матчів не грали Герреро та Русин. Травмовані Бутко та Данченко.

Потрібно їхати з України. Можливо, в майбутньому повернуся. Впевнений, що міг зробити кращій результат, якби одразу мав повний склад гравців. Будемо розмовляти з президентом. Я теж незадоволений результатом і тим, що зробив. Можливо, найдуть нового тренера, а можливо й я знайду нову команду в Україні”, – цитує Лалатовича сайт Зорі.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button