Події

???? Підтримка України ― для нас найважливіша, ― Міхал Кобоско Голова комісії …

???? Підтримка України ― для нас найважливіша, ― Міхал Кобоско
 
???? Голова комісії Сейму Польщі з питань ЄС, політик та депутат  Міхал Кобоско 24 лютого 2024 року поспілкувався зі спецпризначенцями ГУР МО України, які перебувають у зоні бойових дій.
 
???? Про це повідомив Укрінформ.
 
«Найважливішою для нас є підтримка України та переконати усіх на Заході, що час допомагати Україні саме зараз, а не через рік чи два», ― підкреслив Міхал Кобоско.
 
☑️ Він додав, що у Європі з’являється дедалі більше усвідомлення ризиків російської агресії проти всього континенту.
«Ми в Польщі повністю усвідомлюємо, що, затримуючи російського агресора у себе, ви гальмуєте його експансію на Польщу, на країни Балтії, на всю Європу», ― наголосив він.
 
???? У відповідь воїн ГУР МОУ подякував народу та уряду Польщі за всебічну підтримку, зокрема за прихисток для українських жінок та дітей, а також військову допомогу нашій армії ― САУ “Krab”, БТР “Rosomak” та інше озброєння, яке зараз дуже активно використовується на фронті.
 
❗️ Утім враховуючи масштаб та інтенсивність війни з терористичною росією, Україна потребує значно більше зброї.  
 
☝️ Спецпризначенець зауважив, що через польсько-український кордон проходять логістичні шляхи постачань озброєння для Сил безпеки та оборони України.
«Тому ми були б дуже вдячні за швидке розблокування кордону, оскільки для нас це питання дуже критичне у такий важкий час», ― сказав розвідник.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? Threads ???? TikTok ???? WhatsApp
???? Telegram Bot

Back to top button