Спорт

Суперкомп’ютер спрогнозував, хто виграє Євро-2020

Перемогу у турнірі прогнозують чинним чемпіонам світу

Видання talkSPORT у колаборації з Betfair запустили суперкомп’ютер, який дав свій прогноз на результати матчів Євро-2020 та переможця турніру.

Про це інформує 1NEWS.

Втративши голкіпера Джаспера Сіллессена перед турніром, для Нідерландів вийти з групи стане дещо складніше, але все ж є ймовірність, що вони виграють групу С. Україна випередить Австрію, але, австрійці, стануть щасливчиками, що вийдуть з третього місця.

У квартеті А першу сходинку прогнозують Італії, друге буде за Туреччиною. Також до плей-оф кваліфікується Швейцарія, як третя команда. Без сюрпризів у групі В: суперкомп’ютер припустив, що Бельгія з Данією посядуть перші два місця, третьою стане Росія і теж пройде в 1/8 фіналу. У групі D та E вийдуть лише команди Англії та Хорватії, а також Іспанії і Польщі.

У групі смерті F вийде тріо у складі Франції, Португалії та Німеччини, при чому саме підопічні Йоагіма Льова кваліфікуються з третього місця.

За прогнозом комп’ютера, збірна України в 1/8 фіналу зустрінеться із Італією, якій поступиться з рахунком 2:1. Іспанці візьмуть реванш у Росії за поразку на ЧС-2018, а Німеччина пройде Нідерланди після серії пенальті.

Чинні чемпіони світу французи впевнено пройдуть Австрію, а лідер рейтингу ФІФА Бельгія розбереться зі Швейцарією.

До півфіналу вийдуть, за прогнозами суперкомп’ютера, Бельгія, Франція, Німеччина та Англія.

У боротьбі за путівку до фіналу підопічні Дідьє Дешама пройдуть Бельгію, а Німеччина у серії пенальті здолає трьох левів Гарета Саутгейта.

Перемогу у турнірі прогнозують чинним чемпіонам світу – французам, які з мінімальним рахунком обіграють німців.

Джерело: Факти.ICTV

Back to top button