Спорт

Срна збирається залишити Україну

Капітан донецького футбольного клубу “Шахтар” хорватський футболіст Даріо Срна прокоментував можливість отримати посаду в клубі, інформує 1NEWS.

Даріо Срна, зокрема, зазначив, що прив’язаний до футболу і прагне завершити кар’єру саме на футбольному полі.

“Не знаю, які функції у мене були б в клубі, але я прив’язаний до футболу. Фанати хочуть, щоб я був у клубі, але моя футбольна кар’єра закінчиться на поле. Це був довгий і хороший шлях, я заслужив закінчити на поле. Я впевнений, що гратиму десь ще, я хочу грати. Хочу зіграти останній рік у задоволення.

“Шахтар” вже купив молодого гравця, бразильця Додо, має в розпорядженні двох молодих талановитих українців, клуб готується до майбутнього з молодими гравцями. “Шахтар” завжди був моїм клубом, я завжди був готовий віддати йому все. Для мене в Україні є тільки один клуб – це “Шахтар”. Тому я продовжуватиму кар’єру поза Україною.

Вперше в житті я можу вирішувати. У мене є багато варіантів. Можу працювати в клубі, можу грати, можу закінчити кар’єру. Але мій вибір – грати. Це не обов’язково має бути у великому клубі, хочу зіграти останній рік в задоволення, навіть у “Неретві”, – заявив він.

 

 

 

Back to top button