Події

Слідчі Нацполіції оголосили про підозру військовослужбовцю рф у розстрілі вол…

Слідчі Нацполіції оголосили про підозру військовослужбовцю рф у розстрілі волонтера під час окупації Київщини

Чоловік розвозив продуктові набори по селах Бучанського району. Ввечері, коли він віз харчі багатодітній родині, окупанти почали стріляти по його автомобілю. Чоловік отримав поранення, але був живий.

Військові рф витягнули його з автомобіля та вистрелили в голову. Аби приховати злочин, окупанти сховали тіло загиблого у каналізаційному колодязі.

Встановлено, що після вбивства цивільного окупанти обшукали його автомобіль та забрали продукти і мобільний телефон вбитого. Загарбники навіть перевірили документи, які були в кишені вбитого.

Дружина загиблого пригадує, що вона чула постріли неподалік від їхнього помешкання:

???? «Я чула, як вони стріляли, сміялися. Вже потім з’ясувалося, що саме в цей час вони розважалися, розстрілюючи мого чоловіка. Ми шукали його тіло шість місяців. Скільки шукали, стільки сподівалися, що знайдемо. Його телефон три рази з’являвся в мережі. Я йому постійно намагалася додзвонитися. Я й досі не видаляю номер його телефону».

Наразі переважна більшість особового складу батальйонної її тактичної групи окремої 5-ї танкової бригади вже ідентифікована. Слідчі дії тривають.

Back to top button